Wij worden samen oud

Hierbij wil ik graag mijn ervaring kwijt over het daten via een datingsite. Als 56-jarige gescheiden man had ik op een datingsite een berichtje gestuurd naar een leuke vrouw. Secretaresse bij een advocatenkantoor (52), sportief en gezellig stond er. Het leek iemand die bij mij past. Een uur later kreeg ik een mailtje van haar terug, ik een mailtje terugsturen. Uiteindelijk wisselden we onze nummers uit. Via de chatfunctie praat het toch wat onhandig. Liever via Whatsapp, dat heb ik laatst van mijn zoon geleerd.

logo (1)

We hebben elkaar toen elke dag berichten gestuurd op WhatsApp. Toen zij een paar foto’s stuurde wist ik dat ik met haar wilde afspreken. Onze eerste date was op 7 februari. Ik ben bij haar thuis langs geweest en nam lekkere chocolaatjes en een flesje wijn mee die we samen konden drinken. Dat vond ze erg attent. Ze was nog mooier in het echt. We begonnen eerst met een kop koffie om de spanning wat te laten zakken. Daarna op het strand gewandeld, waarna we thuis de fles wijn opentrokken. Een erg gezellige avond, we hebben erg gelachen.

We bleven elkaar de volgende dagen whatsappen. Ik merkte dat zij het ook nog steeds leuk vond. De dagen vlogen om, we wilden elkaar snel weer zien. Dat is een goed teken.

Ook al is het nog pril, het voelt erg goed tussen ons. Ik verbaas me dat ik zo snel mijn geluk gevonden heb, na zelfs een paar uur al! Ik had niet gedacht dat het effect van een datingsite zo positief en snel kon zijn. Ik ben nu alweer een paar maanden gelukkig en hopen dat dit zo lang mogelijk blijft. Ik weet het zeker, wij worden samen oud!