lexa

Relatie door datingsite

parship-datingsite-1024x591Tegenwoordig is het heel normaal om in contact te komen met iemand via een datingsite. In het begin was ik heel erg sceptisch over datingsites, omdat ik dit eigenlijk heel erg raar vond. Uiteindelijk hebben mijn vrienden mij aangespoord om toch een account te maken en daar ben ik mijn vrienden wel dankbaar voor. Mijn vriendin heb ik namelijk leren kennen via een datingsite en wij zijn al twee jaar samen.

Profiel aanmaken

Via de zoekmachine was ik terecht gekomen op een veelbelovende datingsite. Het inschrijven op de datingsite ging heel erg makkelijk en ik kon heel erg makkelijk een profiel maken. In het profiel zouden een aantal gegevens van mij komen te staan, omdat de matches hierop gebaseerd werden.

elitedatingAl snel kreeg ik een lijst met suggesties en daar zat mijn huidige vriendin ook tussen. In het begin heb ik een paar dames een berichtje gestuurd en met de een had ik leukere gesprekken dan met de ander.

Door de website had ik een date geregeld en dat was de date met mijn huidige vriendin. Een van mijn gedachtes was dat de date helemaal mis zou gaan, maar we hebben zulke leuke gesprekken gehad. Hierna volgde nog een paar dates om elkaar beter te leren kennen.

Mijn vriendin en ik woonde gewoon in dezelfde stad en dat was ook de reden dat wij elkaar steeds vaker zagen. Wij zijn nu aan het overwegen om binnenkort samen te gaan wonen, omdat het allemaal zo goed voelt. In het begin had ik nooit gedacht dat ik door een datingsite zo gelukkig zou kunnen worden!